Catering

Hammen heel in zakHammen heel gebakkenTostihammen heel 2Halve ham detailTostiham snijden 5bestellen

Ruitenburg en de catering 

Wij maken het de cateraar en traiteur graag een stuk makkelijker. Dit doen wij door innovatieve concepten te bieden die afgestemd zijn op de huidige tijd.

De bedrijfscatering is een markt die de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Omdat Ruitenburg al jarenlang zaken doet met bedrijven uit de Bedrijfscatering, weten wij precies wat er in deze branch speelt. De bedrijfscatering valt daarom binnen het specialisme van Ruitenburg.
Ruitenburg is één van de weinige professionele leveranciers voor de cateringbranche. Met ons uitgebreide assortiment, onze unieke concepten en onze vernieuwende specialiteiten bent u bij ons aan het goede adres voor een product op maat.

Om het u nog makkelijker te maken, heeft u bij Ruitenburg ook de mogelijkheid om uw producten online te bestellen. U kunt via onze website inloggen waarna u op uw gemak door het assortiment kunt bladeren en aan kunt klikken wat u wilt bestellen. Klik voor meer informatie op de button "Online bestellen" in de linker kolom.