Instellingen

Sealen ham machineMand met lapjes stoomLapjes op bandWorst gesnedenbestellen

Doordat Ruitenburg al jarenlang handel doet met verschillende Instellingen, kan zij de garantie geven dat zij alle denkbare klanten uit dit segment kan bedienen met een kwalitatief hoogwaardig product. Door gebruik te maken van een zeer uitgebreid en uitgekiend assortiment is het mogelijk om voor iedere klant een product op maat te leveren. Zo zijn er bij Ruitenburg diverse verpakkingsmogelijkheden voor de verschillende producten, en blijven we vernieuwend met onze specialiteiten en unieke concepten richting de klant. 

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Vers vlees geportioneerd
Varkens, rund, kalfs, lams, kip, wild en gevogelte geportioneerd op gewicht. Dit wordt gezamenlijk bepaald, en kan op diverse manieren worden verpakt.

Vlugklare artikelen
Panklaar en gereed om bereid te worden. Alle kruiden en hulpstoffen zitten al in het product en de producten kunnen naar wens op gewicht worden geportioneerd.

Gebraden vlees geportioneerd
Diverse gebraden vleesproducten, geheel naar wens van de klant te verkrijgen.

Gesneden vleeswaren en kaas
Per portie verpakt in 2, 6 ,10, 30 en 60 plakjes. Voor het snijden van de vleeswaren beschikken wij over snij- en verpakkingsmachines. Het daadwerkelijk snijden van de vleeswaren wordt uitgevoerd door gespecialiseerd personeel met gedegen product- en hygiëne kennis. Dit om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Biologische vleeswaren
In porties gesneden biologische vleeswaren, geheel naar wens van de klant. Ook hier heeft u ruimvoldoende keus.

Vegetarische producten
Vegetarische balletjes, cheeseburgers, cordon-bleu`s, groenteballetjes, schnitzels, hamburgers, maisburgers, napoli carré`s, nuggets en rookworsten. Kortom, ook ruimvoldoende keus in vegetarische producten!

Snacks uit eigen keuken
Diverse soorten snacks die op traditionele en ambachtelijke wijze geproduceerd worden.
Ons assortiment met snacks bevat onder andere: bitterballen, gehaktballen, hamburgers, kroketten en zelfs vegetarische kroketten.

Geportioneerd vlees (diepvries)
Vlees geportioneerd en vacuüm verpakt en, indien gewenst, diepgevroren aangeleverd.

Eigen worstmakerij
In onze worstmakerij worden allerlei ambachtelijke producten geproduceert. De productie van de verschillende vlees en vleeswaren gebeurt in overleg met de klant zodat er een kwalitatief hoogwaardig, en klantspecifiek product ontstaat.