Nieuws

NIEUWS-logo

Ruitenburg valt in de prijzen

30 september 2015

Op woensdag 23 september jl. vond tijdens Vlees 2015, georganiseerd door de Slavakto, de "productkeuring voor industriële versproducten" plaats.

Met trots kunnen wij u mededelen dat alle vleeswaren waarmee Ruitenburg heeft deelgenomgen aan deze keuring het kwaliteitscertificaat met als waardering GOUD hebben ontvangen, waarmee is aangetoond dat de tot de beste in hun soort behoren!

Productkeuring

Alle versproducten zijn tijdens de keuring kritisch beoordeeld op onder andere uiterlijk, structuur, geur, smaak en samenstelling.

Certificaten

Om de kwaliteit van ons gehele assortiment aan te tonen hebben we met een selectie van onze producten meegedaan aan de vakwedstrijden. De producten waren:

  • Pekelvlees, goud met ster;
  • Runderlever Gelardeerd, goud met ster;
  • Gerookte Boerenachterham 'allergenenvrij', goud;
  • Utrechts gebraad, goud.

Wilt u nader geïnformeerd worden over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Met smakelijke groet,

Ruitenburg B.V.

 

 

 

Ruitenburg ontzorgt haar afnemers via PS in foodservice

Goed nieuws!!

Onze productinformatie is in de database van PS in foodservice te vinden!

Ruitenburg verwacht met deze samenwerking, dat gebruikers van Ruitenburg producten adequaat en snel toegang hebben tot de productinformatie.

Mocht het zo zijn dat de artikelen die u afneemt niet in de database van PS in Foodservice staan, dan kan u altijd contact opnemen met onze kwaliteitsdienst.

 

 

UPDATE Koppeling PS in Foodservice

19-12-2014

Beste klanten en leveranciers,

Onze productspecificaties voldoen al enige tijd aan de nieuwe Europese Verordening "Verstrekken van voedselinformatie aan consumenten" (EU Verordening Nr. 1169/2011).

Alles staat bij ons klaar om gekoppeld te worden met PS in Foodservice, helaas is deze koppeling nog niet gereed. De firma SCR is bezig met de laatste loodjes voor de koppeling met PS in Foodservice en zij hopen dit deze week te kunnen afronden. Zij achten het niet verstandig om live te gaan met deze koppeling, omdat de IT afdeling bij PS in Foodservice de komende twee weken niet aanwezig is. Indien er issues voordoen, kunnen deze niet opgelost worden.

De komende twee weken gaan zij wel door met testen. Vijf januari wordt er gekeken of er nog openstaande issues zijn. Die zullen dan zo snel mogelijk worden opgelost, waarna de koppeling live gezet kan worden.

Wij hopen dat de koppeling met PS in Foodservice dan ook 5 januari gelegd kan worden, zodat onze productspecificaties digitaal beschikbaar zijn. Indien u in de tussentijd productspecificaties nodig heeft, mag u altijd contact met ons opnemen.

In ieder geval onze excuses voor het ongemak, helaas is het voor ons ook overmacht.

Online registratie productspecificaties

28-10-2014

Beste klanten en leveranciers,

Met ingang van 14 december 2014 dient alle informatie met betrekking tot voedingsmiddelen te voldoen aan de nieuwe Europese Verordening “Verstrekken van voedselinformatie aan consumenten” (EU Verordening No 1169/2011). Dit houdt in dat de consument op ieder moment moet kunnen worden voorzien van ingrediënt specifieke informatie betreffende het product. 

Op dit moment zijn wij nog steeds druk bezig om alle productspecificaties optimaal te laten voldoen aan deze nieuwe wetgeving. 

Daarnaast kunnen wij mededelen dat wij naar goede afwegingen hebben besloten om onze productspecificaties online aan te gaan leveren via PS in foodservice.

Uiteraard laten wij onder andere door middel van een nieuwsbericht op onze website weten wanneer bovenstaande gerealiseerd is!

Echte kwaliteit kazen

28-10-2014

De kracht van Vlees- en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg is gegarandeerde kwaliteit, de echte kaassmaak en pure versheid. Ruitenburg heeft daarom gekozen voor echte kwaliteit kazen, vol van smaak, kaas zoals kaas behoort te smaken.

Maar kaas is kaas… alleen wie wil er nou niet een lekkere plak kaas op hun brood hebben liggen of een lekker stukje kaas uit het vuistje. Waarvan als je het proeft denkt, dit is “kaas”. Een kaas die smaakvol is.

Ruitenburg biedt daarom echte kwaliteit kazen aan.

Omdat alles in eigen beheer is, kunnen wij u beter van dienst zijn met ons assortiment verschillende smaken kaas; van jong tot oud, en de speciale kaassoorten zoals geitenkaas, mosterd-, sambal- of kruidenkaas.

Met het ruime assortiment van Ruitenburg, is er voor ieder wat wils.

Product specificaties

07-08-2014

Wij zijn druk bezig met het aanpassen van onze product specificaties volgens de nieuwe wetgeving. Deze wetgeving welke december 2014 van kracht moet zijn heeft een aantal veranderingen en aanpassingen waardoor onze kwaliteitsdienst druk bezig is om dit te realiseren.

Wij willen zo snel mogelijk start klaar zijn en de nieuwe specificaties gereed hebben staan op ons internet bestel systeem.