Ambachtelijke vleeswaren
uit onze worstmakerij

 

In onze ambachtelijke worstmakerij maken wij onze vleeswaren zelf. Op ambachtelijke wijze met passie voor het ambacht en smaak. Ruitenburg heeft een uitgebreid assortiment vleeswaren van hoogwaardige kwaliteit waar wij onze meerwaarde aan toevoegen;

 

Klantspecifiek geproduceerd
Ruitenburg kan de ambachtelijke productie van de vleeswaren ook afstemmen op uw specifieke wensen. Hiermee maken wij samen met u die producten die passen bij uw wensen en uw specificaties.

Op maat geportioneerd en verpakt
Een sterk punt van ons is dat wij onze vleeswaren en kaas per portie van 2, 6, 10 en 60 plakjes kunnen verpakken. Ruitenburg beschikt hiervoor over innovatieve snij- en verpakkingsmachines waarmee de ambachtelijke kwaliteit wordt gewaarborgd en waarmee de prijs/kwaliteit verhoudingen uitstekend blijven.

 

Ook biologische vleeswaren
Naast het ambachtelijke assortiment vleeswaren heeft Ruitenburg ook ruime keuze in biologische vleeswaren. Geleverd zoals u dat wenst.Laat u adviseren
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het leveren van constante kwaliteit vleeswaren en kaas, vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan. Wij adviseren u graag.