Gebraden vleesproducten
op maat voor u bereid

 

In de keuken van Ruitenburg braden wij vleesproducten op maat voor onze opdrachtgevers. Steeds meer cateraars, foodservice bedrijven, instellingen en retailers kiezen voor de voordelen van onze ambachtelijk gebraden vleesproducten. Met ons assortiment zijn wij het verlengstuk van uw productieproces waarmee u de efficiency en kostenverhoudingen van uw producten gunstig kunt beïnvloeden.

 

Wij braden klantspecifiek
Of u nu sudderlapjes nodig heeft voor uw maaltijden, gebraden kipfilet voor uw belegde broodjes of gehaktballetjes voorverpakt wilt verkopen, wij braden

het op maat voor u. Precies zoals u het wilt hebben, volgens uw specificaties en uw smaakideeën. Daarmee waarborgen wij de kwaliteit zoals u die voor ogen heeft.

 

Verpakken naar wens
Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om elk gewenste hoeveelheid te leveren in het tijdbestek en de frequentie die u wilt. Daarbij kunnen wij de gebraden producten in elk gewenste portiegrootte verpakken. Afgestemd op uw wensen en uw werkwijze. Met onze gebraden vleesproducten maken wij het u gemakkelijk, zonder consessie op kwaliteit. Die is en blijft ambachtelijk. Huisgemaakt bij Ruitenburg!Laat u adviseren
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het leveren van constante kwaliteit gebraden vleesproducten, vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan. Wij adviseren u graag.