Het vleesassortiment
van Ruitenburg

 

Ruitenburg levert vlees van topkwaliteit. Met een ruim assortiment rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip, wild en gevolgelte hebben wij alles in huis voor ambachtelijke winkels, horeca, instellingen, foodservice, catering en groothandels. Het vlees van Ruitenburg is afkomstig van over de hele wereld. Topkwaliteit van lokaal tot internationaal niveau. De kracht van Ruitenburg zit in de veelzijdigheid van ons assortiment en onze gedreven en gepassioneerde slagers die u met vakmanschap en ambacht helpen bij het selecteren van het juiste vlees en vleesproducten die passen bij uw wensen.

Op maat geportioneerd en verpakt
De wijze waarop u wilt werken staat bij ons centraal. Wij weten hoe belangrijk en efficiënt het voor u kan zijn om het vlees op de juiste wijze geleverd te krijgen. Portiegroottes en verpakkingskeuzes zijn daarbij van belang. Daar ligt onze meerwaarde. Wij bieden maatwerk in portionering en verpakking. Wij portioneren in elk gewenst hoeveelheid en kunnen onze producten vers, gevacumeerd en diepgevroren leveren. Precies zoals u het graag aangeleverd wilt hebben.Laat u adviseren
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het leveren van constante kwaliteit vers vlees, vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan. Wij adviseren u graag.