Specialist in vegetarische

producten

 

De vraag naar vegetarische producten neemt toe. Een toenemende groep consumenten kiest vega als alternatief voor vlees. De doelgroep voor vegetarische producten neemt duidelijk toe. Ruitenburg is graag uw partner om hierop in te spelen en er samen succesvol in te zijn.

 

Ruim vega-assortiment
Het assortiment vegetarische producten van Ruitenburg is gevarieerd. Er is ruime keuze in vegetarische burgers, gemaksproducten, rooerbakproducten, schnitzels, snacks, worsten en vleeswaren.

Product-innovaties
Onze afdeling product-ontwikkeling is voortdurend bezig met nieuwe productvariaties in het vegetarische segment. Daar kunnen wij ook uw wensen en specificaties in meenemen zodat wij samen met u nieuwe op maat gemaakte producten kunnen ontwikkelen en produceren.

 

Op maat verpakt.
Ook voor ons vegetarische assortiment geldt dat wij alles op maat voor u kunnen verpakken. In elk gewenste portiegrootte.Laat u adviseren
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het leveren van constante kwaliteit vegetarische producten, vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan. Wij adviseren u graag.